Werkzaamheden

Kwaliteit

"We zien een stijging van kwaliteitsklachten aan ons product. We moeten onze medewerkers trainen om dit tegen te gaan".

Oord Industrial Learning & Development is een samenwerkingspartner voor proces- en maakindustrieën die hun medewerkers in het primaire proces actief willen toerusten voor de dagelijkse werkzaamheden. Doelstelling hierbij is:

 

  • Een bijdrage leveren aan de prestaties van de medewerkers en daarmee direct aan de productie- en bedrijfsresultaten.

Benieuwd hoe, neem vrijblijvend contact op met Hugo Oord.

swiss-army-knife-572667_1920.jpg
Praktische ondersteuning

Oord Industrial Learning & Development voor ondersteuning bij het uitvoeren van dagelijkse, opleidingsgerelateerde werkzaamheden.

Structuur brengen in opleidingsactiviteiten, trainingen organiseren, ondersteunen in de aanschaf van LMS systemen. Oord Industrial Learning & Development kent de vele facetten van opleiden binnen organisaties en hoe hier een draai aan te geven.

businessman-coder-desk-7059.jpg
Ontwikkeling

Oord Industrial Learning & Development voor het ontwikkelen van leerinterventies.

Iedere leervraag verdient zijn eigen antwoord. Werkplek leren heeft een groot effect. Maar er zijn meer interventie mogelijkheden. Oord Industrial Learning & Development heeft ervaring met verschillende mogelijkheden.

Advies

Oord Industrial Learning & Development voor advies op het gebied van leervragen en opleidingsbeleid.

Advies gebaseerd op feiten. Door het toepassen van verschillende analyse methoden als het 8-velden instrument van Kessels en Smit en het Rummler prestatiemodel draagt Oord Industrial Learning & Development bij aan het vinden van de grondoorzaak van het initiële probleem.

Techniek220019.jpg
Training & Mentoring

Oord Industrial Learning & Development voor training van vakkennis en softskills en het ondersteunen van uw operationele medewerker.

Oord Industrial Learning & Development heeft jarenlange ervaring in het trainen van vakgerichte onderwerpen en de zogenaamde softskills. Daarnaast ruime ervaring opgedaan in begeleiden van personen in het primaire proces met het doel dat zij hun werk nog beter en met nog meer plezier uitvoeren